QUI SOM

Qui som ?

Un equip de professionals amb una missió compartida

"Sense les persones  nosaltres no tindríem raó de ser."

La nostra història

Com es construeixen els somnis?

Que son els somnis?

Els somnis són narracions que visualitzem, experimentem i sentim en diferents moments de les nostres vides.


De la mateixa manera que el teu cor batega i els teus pulmons es pasa la vida inspirant i expirant,  els nostres cervells donen lloc processos emocionals i creatius que ens ajuden a aprendre i desenvolupar-nos.


El nostre somni, el de LUIKA, és crear una realitat en la qual les persones puguin estar interconnectades, que puguem créixer a través de l'experiéncia de compartir amb la resta del món la persona que realment són.

Lola

Vaig despertar un matí de 2012 sentint que havia arribat el moment de involucrar-me i fer coses per canviar el món. Obstinada per la  causa em vaig buscar com fer-ho, fins a concloure: començant per un mateixa,  i després es contagiarà als qui m'envoltaven..  Era una emoció tan forta que em va portara voler formar-me i vaig començar per Integració Social.

David

Sempre havia estat enamorat de la vida i l'aventura i tinc tendencia a aventurarme a la bogeria. En la meva experiència de vida m'he  adonat de l'impacte que generem en les persones i de com tots els meus millors afins m'han permés ser algú especial. Vull encomanar la  màgia, i estudiar Integració Social em va semblar una bona eina per començar.

Jose

Porto molts anys treballant en el món de la discapacitat com a gestor administratiu. Gràcies als meus socis he descobert una altre realitat sobre el món social. Ara vull compartir els meus coneixements i continuant aprenent, vull trobar la manera d’aportar empoderament i felicitat al major numero de persones.

Carlos

El pensament trascendeix a la paraula i es capaç de crear una veritat, especialment quan va seguida d'una acció que la representa. La  vocació per aprendre em va portar a voler coneixer persones i escoltar les seves histories.Vaig comprendre que compartir és el camí per ser feliç. D'aquesta manera  la meva vocació va portar-me  a formar-me com Integrador.