SOCIETAT

Societat

La interdependència permet que "nosaltres" arribem més lluny que el "jo" o el "tu" aïllats, cadascú pel seu compte i risc. Combinant esforços cadascun aporta la seva capacitat, talent i esforç per al bé comú, aconseguint així majors i millors resultats que s'obtindrien amb la suma individual de cada un dels membres.


Ajudar als altres ens permet sentir-nos responsables de la nostra felicitat i del benestar dels que ens envolten. Cercar el benefici d'altres persones ens humanitza apropant-nos vers una societat més empàtica, comprensiva i respectuosa entre els seus membres.

Les emocions reflecteixen el nostre món intern. Ens informen de com vivim en el nostre interior i el que passa al nostre voltant. Ens permeten entendre moltes de les conductes dels altres i les pròpies


L'empatia és la capacitat per posar-se al lloc de l'altre i saber el que sent o fins i tot el que pot estar pensant.


Les emocions es contagien a les persones que t'envolten per poder entendre millor el que està passant al teu entorn.

Si no us ho creieu... mireu el vídeo!!!


"L'empatia potser sigui el cor del desenvolupament dels mamífers, de la regulació límbica i de l'organització social"

 

Maclean, 1985


La nostra missió és crear una societat amb vocació per mostrar-se al món tal qual és, busquem persones que comparteixin la nostra passió per ser diferents: per ser únics. 

Tant si ets un professional de l'àmbit social inquiet, positiu i creatiu com si ets un especialista d'un altre sector i vols aportar quelcom novedós en l'àmbit i/o col•lectiu de diversitat funcional i t'agradaria treballar amb nosaltres, no ho dubtis i contacta'ns!!!